Image1\ Image2\
 

mtva tra 100pxAz ingatlan bérelhető területe: összesen 2.497 m2, benne 3 db studió

 

 

VERSENYEZTETÉSI KIÍRÁS

 

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (továbbiakban MTVA) –az MTVA gazdálkodási és kezelési szabályzata alapján – nyilvános pályázatot hirdet budapest i. KERÜLET, tigris utcai műszaki épületszárny ingatlan részleges bérbeadására

 

a Magyar Állam tulajdonában az MTVA vagyonkezelői jogában álló,

 

1016. Budapest, Tigris utca 37. HRSZ: 7488
bérletére

 

 

Az ingatlan bérelhető területe: összesen 2.497 m2 az alábbi részletezésben:

 

-          Földszint:       1 db 15 m2 alapterületű stúdió,

1 db 74 m2 alapterületű stúdió,

1 db 95 m2 alapterületű stúdió

valamint a stúdiókhoz tartozó kiszolgáló helyiségek, továbbá a kizárólagos használathoz kapcsolódóan szükséges közlekedő és egyéb helyiségek, melyek alapterülete a stúdiókkal együtt mindösszesen: 1.332 m2

 

-          1. emelet:        a földszinten található stúdiókhoz tartozó, további kiszolgáló helyiségek, valamint az ezek használatához szükséges közlekedő és egyéb helyiségek, melyek alapterülete mindösszesen 1.165 m2

 

A megkötendő szerződés: bérleti szerződés

 

A bérlet ideje: 2013. május 01 napjától – 2013. november 30. napjáig

Az MTVA a bérleti jogviszonyt 30 napos felmondással felmondhatja.

 

Az ingatlan bemutatása:

 

Az ingatlan a Mészáros, Tibor és a Tigris utcák által határolt telken helyezkedik el. Megközelítése mindhárom utca irányából lehetséges.

 

A földterület egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott szabálytalan négyszög alakú, lejtős telek, melynek a Tigris utca felöli része kerített. A telek nagy része beépített, felszíne rendezett, a beépítetlen telekrész térburkolattal kialakított.

 

Az épületegyüttes két tömbből áll, a 9 emeletes irodaépületből és a 3 emeletes műszaki épületből. A két épületben összesen 197 db iroda található.

Jelen versenyeztetési kiírásban a műszaki épületszárnyban lévő előzőekben részletezett helyiségek kerülnek kiadásra.

 

Műszaki épületszárny

A három emelet magas műszaki szárny a telek Tibor utca felőli részén helyezkedik el. A szárnyban az irodai funkciójú helyiségeken felül, stúdiók kerültek kialakításra (1 nagy stúdió és 4 kisebb stúdió), melyek alkalmasak rendezvények lebonyolítására.

Szintenként egy vizesblokk került kialakításra az épületben. Alagsorában egy uszoda található, mely 2006-ban felújításon esett át. Az úszómedence és a merülő medence is vízforgató gépészettel és automata vegyszeradagolóval ellátottak. Az uszoda szintjén, a kiszolgáló helyiségek mellett (öltözők, zuhanyzók), konditerem, aerobic terem, szauna és masszázs helyiség, illetve szolárium elhelyezésére alkalmas terület is található. Az épület második emeletén étterem és melegítőkonyha került kialakításra.

 

A telek közművesített. Az ingatlan építményei térbetont, telefonvonalakat és vezetékes víz, közcsatorna csatlakozás, elektromos energia, gáz közműcsatlakozásokat foglalnak magukba. A ház klimatizált, térfigyelő kamerarendszerrel és riasztóval felszerelt.

 

Az energiaköltségek, vízfogyasztás, gáz- és csatornadíj, a bérleti díjon felül, a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel kerülnek elszámolásra és kiegyenlítésre.

 

A tevékenység folytatásához szükséges hatósági engedélyek beszerzése a bérlő feladata.

 

A bérleti díj mértéke: min.:   - földszint: 3 EUR/m2/hó

                                               -1. emelet: 6 EUR/m2/hó

 a kiadó területekre összesen: 10.986 EUR/hó

MTVA tekintetében a tevékenység adómentes, ezért a bérleti díj ÁFA-t nem tartalmaz.

 

Az ajánlatok rangsorolásának szempontja:

Nyertes ajánlattevő az, aki a feltételek megfelelése mellett, a legmagasabb összegű bérleti díjat ajánlja fel. Azonos összegű legmagasabb bérleti díj érvényes megajánlása esetén a legmagasabb díjat ajánlókat az MTVA ismételt díjajánlatra hívja fel. Amennyiben ebben az esetben születnek legmagasabb azonos összegű ajánlatok, úgy MTVA az ismételt ajánlatra felhívottak jelenlétében kézi sorsolással dönt a nyertes személyéről.

 

Egyéb információk:

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után megtekinthető.

A pályázati feltételekkel kapcsolatban érdeklődni lehet: MTVA Kispéter Mária tel.: +36 30 207 0988, e-mail: kispeter.maria@mtva.hu illetve MTVA Surányi Tímea tel.: +36 30 864-1130, e-mail: suranyi.timea@mtva.hu  

 

A részletes pályázati feltételeket tartalmazó írásos dokumentáció, az átvevő pályázni szándékozó adatainak a rögzítése mellett, átvehető 2013. április 24-től az MTVA 1037. Budapest, Kunigunda útja 64. Ingatlangazdálkodás, A 3046 sz. iroda.

 

Érvényes ajánlattétel feltétele a mellékelt nyilatkozat szerinti 60 (hatvan) napos ajánlati kötöttség vállalása,  a dokumentáció fentiek szerinti átvétele és az ajánlat a dokumentációban rögzített formai és tartalmi előírásoknak megfelelő megtétele.

 

Az ajánlatok zárt borítékban történő beérkezésének helye MTVA 1037. Budapest, Kunigunda útja 64. Ingatlangazdálkodás, A 3046 sz. iroda. A borítékra kérjük ráírni: „Pályázat BUDAPEST I. KERÜLET, TIGRIS UTCAI MŰSZAKI ÉPÜLETSZÁRNY ingatlan részleges bérletére”.

Az ajánlatokat a részletes pályázati feltételekben rögzített tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell benyújtani. MTVA fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelően elkészített és benyújtott ajánlatokat illetően hiánypótlásra szólítsa fel az ajánlattevőket, vagy azokat, hiánypótlás nélkül, érvénytelennek nyilvánítsa.

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. április 26. (péntek) 10:00 óra. A határidő után benyújtott ajánlatok érvénytelenek, azok nem kerülnek elbírálásra.

 

Nem köthető meg a szerződés azzal az ajánlattevővel, akinek személyében a gazdálkodási és kezelési szabályzat 10. §-ában meghatározott kizáró okok bármelyike áll fenn, illetve nem bocsátja az MTVA rendelkezésére a 9. § (4) bekezdésében írt okiratok valamelyikét.

A MTVA gazdálkodási és kezelési szabályzata az alábbi linken érhető el:

http://mediatanacs.hu/cikk/1594/Kozlemeny_a_Mediaszolgaltatastamogato_es_Vagyonkezelo_Alap_gazdalkodasi_es_kezelesi_szabalyzatarol

 

A pályázat elbírálásának az időpontja: 2013. április 29. (hétfő)

 

Az eredményről az MTVA 2013.  április 30. (kedd) értesíti a pályázókat.

 

MTVA fenntartja a jogot, hogy a pályázatot az ajánlattételi határidő előtt indokolás nélkül visszavonja, illetve azt, az ajánlattételi határidő után, akár az elbírálás előtt, akár azt követően, indokolás nélkül eredménytelennek nyilvánítsa.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com