Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 

A honlapon megadott adatok a számított, elméleti lefedettséget mutatják, a gyakorlatban a rádióhullámok terjedési tulajdonságai, a helyi földrajzi adottságok, a környező rádióállomások zavaró hatása illetve a vevőkészülék érzékenysége, szelektivitása nagy mértékben befolyásolja a tényleges vételi lehetőséget. A megadott vételkörzet azt a területet jelöli, ahol egyáltalán érdemes megpróbálni a vételt. A nagyobb számú lakossági visszajelzések alapján fogjuk az elméleti számított lefedettséget korrigálni és a honlapot is annak megfelelően módosítani.

 

Bár a középhullám minősége ma már nem annyira elfogadott a hallgatóink körében, de érdemes megpróbálni a miskolci vagy nyíregyházi frekvenciákat a nappali órákban, szintén rádiókészülék (és annak antennája) függvényében a vétel elképzelhető, én Budapesten autórádióval tudom fogni mindkét frekvenciát, igaz elég zajosan, gyengén.

 

Sajnálom, ha jelenleg egyik frekvenciánkon sem éri el az adást. A december 22-i indulás az első lépést volt az új rádióval. Vizsgáljuk a csatorna lakossági fogadtatását és az adóhálózat bővítési lehetőségének (szabad frekvenciák, anyagi lehetőségek) függvényében tudunk bővítést végezni a jövőben. Addig javaslom, hogy használja az internetes adásunkat, ahol 24 órában, kiváló minőségben hallgathatja a műsort:

 

http://www.danko.radio.hu

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com