Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 

Válasz:

http://mediaklikk.hu honlapot hívja be a böngészőjébe. A fölső 3 db színes kép alatt található az on-line műsorújság, más néven "time-line". Válasszon a "TV" vagy a "RÁDIÓ" felirat között attól függően, hogy televíziós műsorokra vagy rádiós műsorokra kíváncsi.

A Timeline működése:

A címlapon található Timeline-on

- megnézheti vagy meghallgathatja az éppen programon lévő élő műsorokat, amennyiben az internetes sugárzási joggal rendelkezik - ezeket jelöljük fekete színnel

- visszanézheti vagy visszahallgathatja a televíziós és rádió csatornákon korábban sugárzott műsorokat, amennyiben az internetes joggal rendelkezik – ezeket jelöljük sötétszürke színnel. A később elérhető, még feltöltés alatt lévő műsorokat csíkos felülettel jelöljük.

- mint egy műsorújságban, megnézheti a jövőben adásba kerülő műsorokat – ezeket jelöljük fehér színnel.

 

Felugró ablakok:

A műsorokra kattintva egy felugró ablakban információkat talál az adott műsorról.

  • Korhatárkarikákkal jelezzük, hogy a műsor korhatáros-e.
  • Jelezzük, hogy feliratozott-e a műsor, az ikon mellett a TXT oldalszám is megtalálható.
  • A felugró ablakban lévő „házikó” gombra kattintva pedig eljut az adott műsor oldalára, ahol további információkat talál.

A Timeline - az adott napi dátumhoz viszonyítva - visszamenőlegesen két hónapig, előre pedig két hétig tartalmaz információkat.

A Timeline-on mindig az aktuális időpont jelenik meg. Az órát a felsőcsúszka”, a napot pedig az alsó „csúszka” segítségével választhatja ki.

 

Műsoraink 60 napig érhetőek el, utána a www.nava.hu oldalon lehet megnézni vagy meghallgatni azokat.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com