Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 

Válasz:

http://mediaklikk.hu honlapot hívja be a böngészőjébe.

ÉLŐ-ben és UTÓLAGOSAN tekinthetőek/hallgathatóak meg a műsorok, az alábbi feltételekkel.ű

A mediaklikk.hu oldalon a közmédia - M1, M2, M3, Duna, Duna World, Kossuth Rádió, Petőfi Rádió, Bartók Rádió, Dankó Rádió, Duna World Rádió, Nemzetiségi Adások, Parlamenti Adások – műsorairól talál információkat.

ÉLŐ - mediaklikk.hu fölső menüsor: "ÉLŐ" menüpont, illetve a nyitólapon a TIMELINE segítségével

A műsorokat – amennyiben internetes sugárzási joggal rendelkezik - élőben nézheti a menüsor ÉLŐ gombjára kattintva, kiválasztva az adott csatornát, vagy a címlapon található Timeline-on a műsorra, majd a felugró ablak lejátszó gombjára kattintva.

MÉDIATÁR - mediaklikk.hu fölső menüsor: "MÉDIATÁR" , illetve közvetlen eléréssel: menüpont: http://www.mediaklikk.hu/mediatar/

A műsorokat - amennyiben internetes sugárzási joggal rendelkezik – visszanézheti vagy visszahallgathatja a Médiatárban: a menüsorban a Médiatár-ra kell kattintani, majd a megnyíló aloldalon a bal hasábban lehet kiválasztani a műsort. A visszanézhető és visszahallgatható műsorok megtalálhatóak a címlapon, a Timeline-on is, sötétszürke jelöléssel. A lejátszáshoz a műsorra, majd a felugró ablak lejátszó gombjára kell kattintani.

A Médiatárban és az Timeline-on csak az internetes sugárzási joggal rendelkező műsorainkat lehet visszanézni, illetve visszahallgatni.

 

Műsoraink 60 napig érhetőek el, utána a www.nava.hu oldalon lehet megnézni vagy meghallgatni azokat.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com