Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 

DunaJanuárban új csapatkapitányokkal vág neki a Duna csatorna népszerű vetélkedő műsora, a „Magyarország, szeretlek!”. Szente Vajk műsorvezető mellett Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek a csapatkapitányok

 

 

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. megrendelésére az MTVA által gyártott műsort vasárnap esténként mintegy 500 ezren nézték előbb az M1, majd annak átalakulását követően a Duna csatornán.

A produkció további sikere, újabb nézői csoportok megnyerése érdekében 2016-ban megújul a műsor. A megújulás első lépcsőjeként az eddigi két csapatkapitányt (Jakupcsek Gabriellát és Csiszár Jenőt) újak váltják Tatár Csilla és Harsányi Levente személyében.

A két új csapatkapitány a héten már részt vesz a próbafelvételeken, és az azt követő forgatásokon is, így a nézők hamarosan „élesben” is találkozhatnak velük a képrenyőn.

A gyártó megkülönböztetett figyelemmel lesz arra, hogy Tatár Csilla kismama, így minden lehetséges módon segíteni fogja Csillát a baba kiszolgálásában. A népszerű műsorvezető jelezte, örömmel vállalja a feladatot, amely nem fogja őt akadályozni elsődleges feladata, vagyis gyermeke ellátásában.

A produkció az MTVA belső, saját gyártásában készül a 2016-os téli-tavaszi évadban, a változás megtakarítást is hoz az Alap gazdálkodásában.

Az eddigi alkotóknak, szereplőknek, csapatkapitányoknak a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az MTVA ezúton köszönetét fejezi ki.

Budapest, 2016. január 10.


Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.
Médiaszolgatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com