Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 

DunaDióssy Klári, a „Családbarát” című műsor eddigi háziasszonya lesz a Duna csatorna női beszélgető műsorának műsorvezetője

 

 

Január utolsó hetében ül be a műsorvezetői fotelbe Dióssy Klári a Ridikülben. Az Apropó Média Kft. által készített műsor évek alatt tornázta fel nézettségét a mai 300 ezer körüli szintre.

A közmédia célja azonban, hogy újabb nézői csoportok csatlakozzanak a műsorhoz, illetve az azt kísérő „Ridikül Klubokhoz”, illetőleg a „Ridikül” című újsághoz is. Kimondott célja a közmédiának, hogy e témakörben a „Ridikül” a legnépszerűbb női beszélgetős magazinná váljon. A továbbiakban a televíziós műsorhoz rádiós produkció, nyomtatott és online média is kapcsolódik, amelyek a beszélgetéseken túl hasznos tanácsokkal is ellátják majd a közönséget, a nőket, lányokat, asszonyokat érintő szinte valamennyi kérdésben.

A „Ridikül” című műsorral a közmédia hosszú távon számol, ezért folyamatosan fejleszteni kívánja a műsort, illetve a hozzá kapcsolódó egyéb tartalmakat. Dióssy Klári személye – a népszerű műsorvezető eddigi páyafutása alapján különösen – segítség e célok elérésében.

Dióssy Klári a felkérést elfogadta, és hamarosan munkához is lát. Műsorvezetői bemutatkozására 2016. január 25-én 17 órakor kerül sor a Duna csatornán.

Az MTVA ezúton fejezi ki köszönetét az eddigi műsorvezetőnek, Jakupcsek Gabriellának.

Budapest, 2016. január 10.


Médiaszolgatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com