Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 
mtva tra 100px
Az internetes portál áltál megfogalmazottakkal szemben a közmédia megújulásának sikerességét igazolja az eltelt idő, a nézők, hallgatók, és olvasók
 
Az M1 vált a magyar hírgyártás központjává: akkor, amikor, a világ minden tájáról; jelenleg a nézettsége a többszöröse a piacon működő egyéb hírtelevíziók összesített nézettségének. Az M2 Magyarország kedvenc gyermekcsatornája, a legjobb magyar és külföldi mesefilmekkel. A legtöbb kisgyerek és fiatal magyar felnőtt bennünket választ.
 
Az M3 az élő klasszikusokat sugározza, retrocsatornaként ismétli korábbi, nagysikerű műsorainkat. Az M4 Magyarország legnézettebb sportcsatornája, többen követik nálunk a sporteseményeket, mint az összes többi sportcsatornán összesen.
 
A nemzeti főadó, a Duna a legnézettebb közszolgálati csatorna, olyan sikeres műsorokkal, mint A Dal, a Fölszállott a páva, a Gasztroangyal, vagy a Virtuózok és a Családbarát Magazin. Ezek a műsorok a saját sávjukban van, hogy mindenki mást maguk mögé utasítanak. A Duna World a világ magyarságának televíziója.
 
A televíziós portfólió szintjén a közmédia elérése a napi 11%-ról 20-21%-os elérés környékén áll jelenleg, de az EB-, és az olimpiai közvetítésektől biztos növekedés várható.
 
A magyar közszolgálati rádiók jól teljesítenek. Magyarország 10 leghallgatottabb rádiójából 4 közszolgálati. Kiemelten sikeres a Petőfi, mely a zene otthona, kimondottan a magyar zene bölcsője, hiszen itt születnek a mai magyar slágerek.
 
A Kossuth rádió Magyarország leghallgatottabb közéleti rádiója, a Bartók őrzi biztos szerepét, és a Dankó is hazánk 10 leghallgatottabb rádiói között van.
 
A hirado.hu a nagy portálokkal vetekedő egyedi látogatót vonz, megújítása óta 300%-os forgalomnövekedés figyelhető meg az oldalon. Jól teljesít a mediaklikk.hu, és a petofilive.hu és az új m4sport.hu is, ahol szintén meredek forgalomemelkedést regisztrálunk.
 
Az MTI Magyarország nemzeti hírügynöksége, mely minden hazai vagy éppen külföldi vonatkozású eseményről, történésről, és közéleti szereplőről hírt, illetve megfelelő minőségű képanyagot is ad.
 
A közszolgálati médiarendszer teljesíti közszolgálati alapfeladatait, és színes, izgalmas műsorokban mutatja be a hazai nemzeti kisebbségek életét, a hazai kulturális élet szereplőit, valamint a történelmi egyházakat. Fontos feladatai közé tartozik a nemzeti kultúra megőrzése, jelentős szerepet vállal a kultúra és identitás-teremtésben, ám törekszik az innovációra és a szakmai színvonal folyamatos emelésére.
 
A közmédia megújítása a konfliktusok ellenére sikeres. Köszönjük nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a botránykeltések ellenére kitartottak kedvenc csatornáink és műsoraik mellett.
 
A közmédia továbbra is törekszik - az eddigi megszokott módon - a gyors, pontos, és hiteles tájékoztatásnyújtásra, amellett, hogy a társadalom számára közvetíti az alapvető szellemi és erkölcsi értékeket.
 
A közmédia sikerességét igazolja, hogy a 2016-os teljes évi reklámidejét a 2015-ös reklámbevételek kétszereséért vásárolta meg egy médiavásárlással foglalkozó ügynökség.
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com