Itt a Magyar Rádió Zenei Együttesek új évada! Magyarország hírportálja Hír- és képszolgáltatás
 
mtva tra 100px
Az MTVA az UEFA-val kötött megállapodás alapján ingyenesen biztosítja 300 főig az EB nyilvános közvetítésének lehetőségét
 
Amennyiben ahhoz nem kapcsolódik szponzoráció, belépődíj vagy kötelező fogyasztás, ill. kereskedelmi aktivitás - AZ MTVA AZ UEFA-VAL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁSA ALAPJÁN INGYENESEN BIZTOSÍTJA 300 FŐIG  AZ EB NYILVÁNOS KÖZVETÍTÉSÉNEK LEHETŐSÉGÉT.
 
Ez a megállapodás bármilyen térben, vagy helyszínen megtartott közvetítésre egyaránt vonatkozik, vagyis nem a vetítés helye a mérvadó, hanem a helyszín  befogadóképessége.
 
Az MTVA mindenképpen elvárja a vendéglátóhelyektől, hogy folytassanak jogszerű magatartást: akik kifejezetten erre az eseményre alapozva hoznak létre kereskedelmi tevékenységet, nagy baráti társaságokat invitáló meccsnézésekkel egészítik ki meglévő tevékenységüket, akkor járnak el jogszerűen, ha rendezvényeiket az MTVA-nál bejelentik, és  300 fő befogadó képesség felett, ill. szponzoráció és kereskedelmi aktivitás esetén  megfizetik az egyébként nem túl magas hozzájárulást.
 
MTVA és az UEFA között megkötött szerződés értelmében ugyanis az MTVA köteles a tudomására jutott jogosultság nélküli nyilvános vetítéseket jelenteni az UEFA felé. Ezek után - ha szankcióra kerülne sor - azt már nem az MTVA, hanem az UEFA végzi el.
 
Az MTVA - mint a televíziós jogok megvásárlója - azt kéri partnereitől, hogy a rendezvények után jogszerűen fizessék meg a joghasználati díjat.
 
Kérjük az érintetteket, hogy a tartalomertekesites@mtva.hu email címen vegyék fel velünk a kapcsolatot.
 
Köszönjük!
 
Jó szurkolást kívánunk, hajrá magyarok!
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com