Image1\ Image2\

 

catalogue cover_170

 

HÍREINK

 

ÍRJON NEKÜNK

KAPCSOLAT:

 

+36/1-7595009

DVD kiadványaink

100gy

 logo 170gy

ÍRJON NEKÜNK

KAPCSOLAT:

+36/1-7595009

 

banner vertical 170

 

Rost Andrea - MTVA CDA COLOURS (Színek) című, csaknem egy órás új album tizenegy válogatott szoprán-áriát tartalmaz, melyek Bizet, Gounod, Leoncavallo, Offenbach, Puccini és Verdi műveiből tallóznak.

 

Rost Andrea CDMiközben a könnyűzenei rádiózásban piacvezetővé vált, a klasszikus zenét kedvelők számára is kínál új tartalmakat a megújuló közmédia. Az MR Szimfonikusokkíséretével ezúttal a világhírű szoprán, Rost Andrea új árialemeze kerül a boltok polcaira és az internetes zeneáruházak kínálatába. A COLOURS (Színek) című csaknem egy órás új album tizenegy válogatott szoprán-áriát tartalmaz, melyek Bizet, Gounod, Leoncavallo, Offenbach, Puccini és Verdi műveiből tallóznak.

A már évek óta egyedi márkának számító MR Szimfonikusok Kovács János vezényletével alkot maradandót, és a felvételen Gémes Katalin mezzoszoprán is szerepel egy dal erejéig.


Az új CD október 21-től kapható az üzletekben, illetve október 14-től már letölthető a teleteka.hu zeneáruházából is. A korong ajánlott bolti ára bruttó 2.990,-, kapható a nagyobb zeneáruházakban, könyvesboltokban és internetes értékesítési felületeken.

 

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com