catalogue cover_170

 

HÍREINK

 

ÍRJON NEKÜNK

KAPCSOLAT:

 

+36/1-7595009

DVD kiadványaink

100gy

 

Sajtó- és Fotóarchívum: a 2016. 10. hét várható eseményei

archivum hirlevel fejlec 600

2016. március 8-10. - Budapesten rendezik meg a think.BDPST elnevezésű nemzetközi innovációs konferenciát.

Nemzetközi és magyar szakértők, vezető politikusok és gazdasági döntéshozók bevonásával Budapesten rendezik meg a think.BDPST innovációs konferenciát, amely a tervek szerint nemzetközi platformot biztosít Magyarország, a közép-európai régió és az Európai Unió innovációs lehetőségeinek újragondolására. Célja, hogy egy évente megrendezett innovációs stratégiai fórumként segítse elő a közép-európai régió fejlesztését. A think.BDPST szorosabbra kívánja fűzni az üzleti, kormányzati és civil szféra közötti együttműködést.
A régió legjelentősebb, a magyar fővárosban rendezett szakmai eseménye platformot kíván teremteni Magyarország, a térség, valamint az Európai Unió innovációs lehetőségeinek újragondolására. Az esemény témái között szerepelnek a kutatás-fejlesztés gazdasági hatásai, az innováció szociális, oktatási és munkaerő-piaci dimenziói, valamint a tartalomfogyasztás átalakulása, a közösségi vállalkozások, a közszolgáltatások és a városi infrastruktúra jövője, illetve az új technológiák hordozta biztonsági kockázatok is.
A főszervező az Antall József Tudásközpont, a konferenciát a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzetközi Visegrádi Alap együttműködésével rendezik meg.

Ha a hét összes érdekes eseményéről készült anyagunkat szeretné megismerni, írjon a tartalomertekesites@mtva.hu címre, ha a tartalomhoz kapcsolódó kérdése, megjegyzése van írjon az info.archiv@mtva.hu címre.
 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com